Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DP

D42a24v44i52d 81P20e49c31a

29. 7. 2021 15:13

Skvělý článek, hlavně ta budoucí pomsta elitám mě chytla za srdce.

0 0
možnosti
Foto

Opět vynikající! To víte, váš minulý článek má nevídaných 88,5 tisíc přečtení (odkazují na něj i na jiných webech, jak jistě víte) – to by tak hrálo, aby se na iDnes přitahoval takovýto typ pozornosti...!

1 0
možnosti
Foto

Jinak kdyby vás tady nějak moc likvidovali, mrkněte na blog Aktuálně, tam to vypadá volněji a podobně laděné články tam jsou zjevně bezproblémově publikovány (viz Jan Hnízdil, Jana Hamplová atd.).

0 0
možnosti
KB

Vítejte v klubu. ;-)

Ještě jste ve svých úvahách nezašla tak daleko, abyste odhalila, že co včera mohlo být odvážným názorem, může pozítří posloužit soudu k verdiktu nad autorkou.

Tak buďte ráda za bdělého cenzora, který vám trochu brání v rozletu. :-P

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den. Budu rád, když už jste zhůvěřile blokována, když mi napíšete na můj e-mail. michal.prosek@gmail.com

0 0
možnosti
BG

S polovinou souhlasím, s polovinou zase ne. Ale není nevyhnutelně nutné, abychom se shodli na všem, že? :-)

I mně se podařilo být v diskuzní karanténě. A to jen proto, že jsem příspěvek diskutéra otočil proti němu. Některým lidem se jejich vlastní slova prostě nelíbí.

V pohledu na rozdílnost a stejnost mužů a žen se shoduju. Ženám osobně nic upírat nemůžu. Ať si dělají, co chtějí, pokud na to mají schopnosti. A díky za ty aktivistky z minulosti, které se o dnešní práva žen zasloužily.

V pohledu na homosexuály se shoduju jen částečně. Jejich sňatky mi nepřijdou jako zásah do něčeho přirozeného, protože manželství je čistě lidský výmysl. Ale duhové průvody? Jistě víte, že vše začalo Stonewallskými nepokoji v roce 1969. Tehdy měly průvody asi jinou podobu než nyní. Ale i těmto aktivistům můžete děkovat za to, že dnes v článku veřejně můžete napsat, že jste lesba. Některé zjevy v průvodu mi taky nejsou zrovna sympatické, ale chci si ten průvod užít. Stejně jako si chce otec se synem užít na stadionu fotbalový zápas a nehledí na to, jak se chovají chuligáni. Distancuje se od nich a nechce být s nimi spojován. Vše, co je spojuje, je jen ten fotbal. Navíc tradiční karneval v Riu je podle mě podobně obscénní. Líbí se i Vám?

Vám se nelíbí duhové průvody. Mně se zase nelíbí demoliční procházky chuligánů nebo politické demonstrace. Jenže právo na shromažďování máme všichni a to respektuju. Navíc se mi nelíbí přepadávání lidí, zločinné praktiky politiků nebo oslavování kriminálníků. Prostě každému se nelíbí něco.

Hysterie okolo té čínské biologické zbrani mi taky leze krkem. Ještě pořád jsem si na roušky v uzavřených prostorech nezvykl a doufám, že ani nezvyknu. A šikana nenakažených a nenakazitelných? To je podle mě odporná drzost, které se, jak je vidět, politici nechtějí vzdát.

Tolik ve zkratce. :-) Třeba bude možnost to dál rozvést.

0 0
možnosti
Foto

Mohu potvrdit, že naše generace podobné pocity asi většinově sdílí. Mnoho moudrých lidí, dnešní stav dokázalo předvídat a popsat. Bohužel zůstali nevyslyšeni. Důvod proč současná progresivní levice przní jazyk a s významem slov nakládá jako s lacinou štětkou a úmyslně a zlovolně vytváří mezi lidmi optimální podmínky pro růst nenávisti a jediné jak se projevuje je negativismus a hledání absurdních rozporů, je jejich snaha o destrukci. Hovoří o toleranci, ale význam toho slova jim není znám. Nebo dokonce toleranci považují za nežádoucí. Žádoucí je pouze diverzita, ale jenom v jednobarevné názorové paletě. Rád bych si s vámi někdy na tohle téma popovídal osobně. Blog mě oslovil. Hezký večer.

0 0
možnosti
ZS

P. S. Škoda, že redakce blogů Idnes nemůže dostat mínus, za reakci na Váš blog, by si ho tedy zasloužila.

4 0
možnosti
LB

L46i16b40o87r 96B96í24l23e40k

24. 7. 2021 15:50

Jan Born, podnikatel, nakladatel, vlastenec, nejste jeho vnučka z desátého kolene, Sňatky z rozumu, krásný příběh s Nedobylem, Kýslem, že máte talent, jak co napsat a nešetřit slovy, rozhodně vím, že nevím, co na to říct

1 0
možnosti
IZ

I47v53a55n 82Z90b91o22ř46i12l

24. 7. 2021 12:38

Děkuji za velmi kultivovaný a (pro mne plný pravd) článek.

5 0
možnosti
JK

Karma! Hned jsem si říkal, že Váš článek dlouho nevydrží.:-)

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS